Reacties

Hoe maak je goudsbloemzalf? — 6 reacties

 1. Super mooi en interessant wat je allemaal vertelt! Madeliefjeszalf gemaakt en wat helpt dat goed tegen eczeem! Ga zo door met alles!❤

 2. Afgelopen weken druk geweest met kweken, verzamelen, drogen van de goudsbloemen. In de olie gezet en vandaag tot zalf gemaakt. Wat iwas dat een leuk project! Bedankt voor het idee. Volgende week heb ik genoeg nieuwe blaadjes voor nog een ronde.

  • Dag Marleen, bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat het anderen ook goed lukt! Veel plezier met je tweede ronde.
   Groeten Greetje

 3. Waarom niet gewoon Clicerine gebruiken inplaats van was? Deze is ook goed voor een schrale huid en kloofjes. Ik ga dat in ieder geval uitproberen want bij ons is niets te krijgen aan was soorten. Verder is de tekst heel duidelijk dus ik heb daar veel aan, succes.

  • Dag Willy, bedankt voor je vraag. Ik heb daar niet zo direct een antwoord op. Zelf gebruik ik zoveel mogelijk pure natuurlijke ingrediënten die ik zelf goed ken. Voor deze zalf heb ik goede ervaringen met was.
   Groeten Greetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>